onsdag 5. mars 2008

Nairobi National Park


Lørdag den 1. Mars 2008 var nesten hele tomta på safari tur i den nasjonale parken her i Nairobi. Vi kjørte to Land Rovere og to Land Cruisere. En helt ubeskrivelig tur hvor vi såg all slaks dyr. Det eneste som mangla var de fantastiske kattedyrene. Jeg tror faktisk det var meningen at vi ikke skulle se de likevell for Land Roverene var så og si helt åpne.  Vi startet ved gaten rundt halv 7-tia. Alle var klare for en ubeskrivelig safari-tur på afrikas savanner!En halv time etter vi hadde kommet inn i parken møtte vi på et neshorn som kom springende mot oss. Heldigvis stoppet det 5 meter unna bilen, vis ikke hadde bilen jammen meg fått seg en kraftik bulk!

Disse to Land Roverene fikk kjørt seg veldig denne dagen. Den jammen meg tror jeg de likte seg også! På dette bilde var vi nerme et lite vann hvor det ofte bruker å være dyr!

Sjiraffer var det utrolig mye av. Det er noen helt fantastiske dyr. Det er ikke rart at det er nasjonaldyret til Tanzania. Se på det da!!


Afrika + Land Rover = SANT
Her er en neshorn familie vi møtte på ute på viddene. Disse dyrene er ikke til å spøke med!


Vi møtte også på et strutsepar som hoppet og sprang. Tenk at disse fuglene er verdens største fugl!


Det var lurt at vi hadde to Land Rovere med på turen. På slutten av safarien stoppet en av Land Cruiserene så da er det alltid greit å ha en Land Rover i nærheten:)


Det er noe spesielt når man kjører med halv-åpen bil rett atme afrikas ville dyr! Det er noe spesielt ikke alle opplever!


Sebra er en av verdens vakreste dyr! Bare se på denne da! Er den hvit med svarte striper eller svart med hvite striper?:)


Dette er en Elan som er verdens største antilope. Når den springer bortover slettene ser det jo ut som om det er en stor okse som springer der!


Det er bare helt TOPP å kjøre her i Afrika! 100% TOPP!Så var det tid for frokost midt i parken. Denne plassen måtte vi ta med oss alt vi hadde så ikke bavianene tok ting og tang som for exempel solbrilla, camera, mat.
Impala var det mye av. En slik en skøt pappa da vi var på jakt i Tanzania.
Vi kom over fult av sjiraffer i parken. De er så majestetisk!


Vi fant også noen kadaver. Det brukte ofte å være gribber på de, men her var det en ørn


Vi kom også over en uvanlig maur. Det er ikke bare store dyr vi såg etter:)


Her var et hode skalle vi fant i veikanten. Tror det kan være gnu.Nasjonalfuglen til Uganda!

Vi såg en gruppe bøffler på slutten av turen! En fantastisk dag!  KNALL-DAG!:)

5 kommentarer:

Ove sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Petter sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
JH sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Petter sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.